mandag 25. september 2017

UPOP presenterer: enenen ONSDAG 27/9 KL 19

Konsertserien UPOP presenterer:
Stuekonsert med enenen
hjemme hos Arve og Torunn Width på Røstadhaugan (Opphaug)

Onsdag 27. sept kl 19
GRATIS INNGANG!

Eirik Hegdal – klarinetter og saxofoner 
Michael Duch – bass
Tor Haugerud – trommer og perk

enenen spiller friimprovisert musikk med klare referanser til 60-talls frijazz, den europeiske friimproscenen og modernistisk musikk. Gruppa legger vekt på at musikken skal ha preg av komposisjon men med improvisasjonens umiddelbarhet og friskhet.

enenen
ga ut debutcd-en Rød & Blå på Øra Fonogram i 2010; en plate som fikk veldig gode kritikker i presse og tidsskrift. enenen har turnert og spilt konserter siden opprettelsen av bandet i 2007, og har samarbeidet med Oscar Grönberg, Matt Burt, Arild Vange og Lemur, for å nevne noen. I tillegg har enenen komponert og fremført musikken til barneteatertrilogien "Du skal få høre fuglesang" av Teater Fot. Sistnevnte prosjekt har fått meget gode tilbakemeldinger for sine utadvendte komposisjoner og improvisasjoner. Gruppa er nå klar med sin andre utgivelse, ”Grønn og Gul”, som kommer på det trondheimsbaserte selskapet Particular Recordings Collective.

Medlemmene i bandet er kjent fra grupper som Zanussi Five, BOL&SNAH, Lemur, Trondheim Jazzorkester, Team Hegdal, Alpaca Ensemble, Pappenheim m.fl, og har samarbeidet med internasjonale kapasiterer som John Tilbury, Otomo Yoshihide, Joshua Redmann, Andy Sheppard, Martin Küchen, Mats Gustafsson, Jaap Blonk, Andrea Neumann, Axel Dörner, Christian Wallumrød, Jon Balke, Sidsel Endresen m.fl
Velkommen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar