tirsdag 27. august 2013

Sesongpremiere TIRSDAG 3. SEPTEMBER 2013

Sesongpremiere for Konsertserien UPOP!

Som alltid serverer vi nykokt kaffe og utsøkt musikk. Nytt av høsten er at UPOP flytter inn! Først ut er Aina og Njaal Norset i Solstua på Brekstad.

ISABEL SÖRLING FARVEL (SE/NO)

Isabel Sörling Farvel er fjorårets Jazzkattpris-vinnere i kategorien «Årets nykommer» under Sveriges Radio sin årlige jazzgalla i Stockholm i 2012. Prisen vant de for sitt kritikerroste , selvtitulerte debutalbum. Denne sekstetten består av fem svenske og ett norskt stjerneskudd, som møttes under felles musikkstudier i Göteborg. Nå er de spredd over hele den vide verden, fra Berlin og Paris til Göteborg og Austrått.

Musikken Farvel spiller kan beskrives som et sammensurium av ulike stiler, fra nesten klassiske stykker til atonal frijazz. Her snakker vi strenge komposisjoner, frie improvisasjoner og mye, mye energi. Deres særegne musikalske stemme og deres unike musikalske språk har ført dem til store scener i så vel Skandinavia som i resten av Europa. Vi kan nevne blant annet Fasching i Stockholm, Nasjonal jazzscene i Oslo og Moods i Zürich, i tillegg til store internasjonale festivaler som Stockholm jazzfestival, 12! Points i Dublin og Umeå jazzfestival. Nå har Farvel hatt prosjektuke på Kulturbruket, med hensikt å arbeide fram nytt materiale til neste plate. Resultatet presenteres på UPOP.Sagt om Isabel Sörling Farvel

Adresse: Ove Bjelkes gate 10

GRATIS INNGANG! (vi sender rundt hatten om noen ønsker å bidra med noe).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar